Pušyno HCP lyga

2022 metais HCP lyga 'Pušyno" disk golfo parke toliau bus organizuojama Chilli Disc Golf klubo.  Tradiciškai kiekvieną metų sekmadienį susitiksime parke pasivaržyti ir pasitreniruoti.  Startuojame su žaidimu 10val. 


HCP Lyga

Tai kas savaitinės 1 rato varžybos/treniruotė. Per metus bus 12 etapų, kiekvieną mėnesį po vieną. Per vieną mėnesį/estapą bus sužaidžiama 4-5 žaidimai, priklausomai nuo savaitgalių kiekio mėnesyje.  Kiekvieno etapo nugalėtojas/i bus apdovanotas/i prizu. 

Rezultatų skaičiavimas: geriausią (t.y. žemiausią)  HCP rezultatą pasiekęs/ę žaidėjas/ai nugali. Kiekvienas žaidėjas privalo būti užsiregistravęs discgolfmetrix sistemoje. Kadangi rezultatas susidės iš sužaisto metimų skaičiaus ir turimo reitingo. 


Lygybės: Esant lygiosioms, prizą laimės daugiau kartų dalyvavęs to mėnesio HCP lygoje žaidėjas. Jeigu abu žaidėjai žaidė po tiek pat kartų, tada prizą laimi silpnesnis (labiau neigiamą hdc turintis) žaidėjas.


HCP lygos mokesčiai:

Įsigijus metinę Chilli Disc Golf + HCP narystę, HCP nemokamas ( Kaip tapti nariu ir kokie privalumai juo tapus, rasite ČIA )

Jeigu neturite išsipirkę metinės Chilli Disc Golf+ HCP narystės , vienkartinis vieno žaidimo mokestis 3 Eur. Šį mokestį reikia sumokėti pavedimu į Chilli Disc Golf sąskaitą. LT923500010003231484 Jeigu perduoti nepavyko, kas mėnesį ar kelis mėnesius darysime sutikrinimą ir skolininkams išsiųsime priminimą apmokėti pavedimu. 


Taip pat renkamas ACE BANK mokestis 1 Eur, tačiau šis mokestis NEPRIVALOMAS  Kas yra ACE bankas? Tai tarsi taupyklė, kurią galima laimėti. Kaip tai padaryti? HCP lygos metu, pataikyk į krepšį pirmu metimu ir bankas tavo :) Banko dydis susidaro iš tiek pinigų, kiek yra surenkama kiekvieno žaidimo metu. Ace banką gali laimėti tik tas žmogus, kuris tą dieną, kai pataikė pirmu metimu, buvo davęs 1 Eur į ace banką.


Šiam momentu ACE BANKE yra apie 80-90 Eur



Prizai:

Šiek tiek gerų naujienų :)

Kiekvieną mėnesį bus TRYS nugalėtojai. Tai reiškia, kad trys žaidėjai kurie pasieks geriausius mėnesio HCP rezultatus bus apdovanoti diskais.  Norimą diską žaidėjas galės išsirinkti iš www.chillidiscgolf.lt parduotuvės.   Kiekvieną mėnesį įteikiami prizai trims geriausiems hcp ratą sužaidusiems žaidėjams, tokiu principu.

1 vieta diskas iki 19 Eur, 

2 vieta diskas iki 18 Eur, 

3 vieta diskas iki 13 Eur.  


!!!!   PRIZUS PRIVALOMA ATSIIMTI PER VIENĄ MĖNESĮ, KITAIP PRIZAI ANULIUOJASI. !!!!