Rezultatai !!!  Rugsėjo mėnesio TOP 5 po pirmojo etapo

1 ETAPAS.




Pasiūlymas visiems žaidėjams. Grupes prieš žaidimą sudarinėti automatiškai ir nesirinkti su kuo norite žaisti. Taip bus sutaupyta labai daug laiko, o ir nauda didesnė kaip žaidėjui bus. Pasisemsite visada skirtingos patirties iš kitų žaidėjų, nes visada žaisite su skirtingais žmonėmis :)  Taip pat taupant laiką ir finansus, tiems kas dažnai žaidžia, siūlome įsigyti metinę naryste.  

Rezultatai po 2 etapo








__________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2020 metų sausio mėnesio, pradedame organizuoti dar vieną HCP lygą, kuri vyks Panevėžyje. HCP lyga vyks kiekvieną šeštadienį, žaidimo starto laikas 10 val. ryto.  Renkamės 9:30 pasiskirstom į grupes ir žaidžiam. 

HCP Lyga

Tai kas savaitinės 1 rato varžybos/treniruotė. Per metus bus 12 etapų, kiekvieną mėnesį po vieną. Per vieną mėnesį bus sužaidžiama 4-5 žaidimai, priklausomai nuo savaitgalių kiekio mėnesyje.  Kiekvieno etapo nugalėtojas bus apdovanotas prizu. Prizinių vietų skaičius priklausys nuo žaidėjų kiekio, kurie išsipirkę metinę narystę + Panevėžio HCP. Jei metinę narystę turės 8 žmonės - 1 prizinė vieta kas mėnesį, jei 16 žmonių - 2 prizinės vietos, jei 24 žmonės - 3 prizinės vietos kiekvieną mėnesį. Jeigu bus taip, kad pradžioje dalyvaus nedaug dalyvių, o vėliau pagausės, tai prizinių vietų skaičių bus kompensuotas kituose etapuose.

Rezultatų skaičiavimas: geriausią (t.y. žemiausią)  HCP rezultatą pasiekęs žaidėjas nugali. Kiekvienas žaidėjas privalo būti užsiregistravęs discgolfmetrix sistemoje. Kadangi rezultatas susidės iš sužaisto metimų skaičiaus ir turimo reitingo. 

Lygybės: Kiekvieną mėnesį įteikiamas prizas geriausiai hcp ratą sužaidusiam /iems žaidėjui /ams.  Esant lygiosioms, prizą laimės daugiau kartų dalyvavęs to mėnesio HCP lygoje žaidėjas. Jeigu abu žaidėjai žaidė po tiek pat kartų, tada prizą laimi silpnesnis (labiau neigiamą hdc turintis) žaidėjas.


Prizai:

Kiekvieną mėnesį, geriausią HCP rezultatą pasiekęs žaidėjas ar žaidėjai, bus apdovanotas/i 16 Eur kuponu. Ši suma bus pervesta į jo/ų asmeninę paskyrą www.chillidiscgolf.lt puslapyje. Joje žaidėjas galės patogiai ir paprastai išsirinkti norimą prekę. Nepamirškite, kad Chilli Disc Golf narystė suteikia nuolaidas diskams, net 15 proc. 


HCP lygos mokesčiai:

Esant Chilli Disc Golf nariu , metinis HCP mokestis 2020 metams kainuoja tik 20 Eur (kaip tapti nariu ir kokie privalumai juo tapus, rasite ČIA );

Jeigu neturite išsipirkę metinio abonemento "Panevėžio HCP lygai", tai vienkartinis vieno žaidimo mokestis - 2 Eur. Šį mokestį reikia susimokėti atvykus į parką


P.S. Tai mūsų antroji organizuojama HCP lyga Lietuvoje. Visi klubo nariai susimokėję už klubo narystę + HCP,  galės žaisti abejose HCP lygose ir papildomai nieko mokėti nereikės. 

Panevėžio HCP lyga - Panevėžys. (šeštadienis - 10val.)

Pušyno HCP lyga - Jonavos raj. (sekmadienis 10val.)



REKORDAI !!!!

SAUSIO mėnesio rezultatai.

VASARIO mėnesio rezultatai.

KOVO mėnesio rezultatai.