Lietuvos diskgolfo taurė 2021, III etapas – Domeikava


                    

                                                                                     



Apžvalga

    Prieš savaitę praūžė trečiasis Lietuvos diskgolfo taurės etapas, kuris vyko visiškai naujame Domeikavos diskgolfo parke, kuris buvo užbaigtas įrengti vos kelios dienos prieš turnyrą. Manau drąsiai galima teigti , kad tai buvo parko atidarymo turnyras. Nors parkas ir atrodė ganėtinai nesudėtingas, o krepšių atstumai tikrai ne patys didžiausi Lietuvoje, tačiau viskas buvo kur kas sunkiau nei galėjo pasirodyti. Kova virė įtempta kiekviename divizione. Buvo kalbama, kad norint laimėti varžybas, reikės gerokai geresnio rezultato nei -10, tačiau viskas vyko kiek kitaip.  Pirmąją vietą stipriausiame MPO divizione nuskynė daugkartinis Lietuvos čempiona Gabrielius Gricius. su bendru abiejų ratų rezultatu -11.  Antrąją vietą dalinosi du žaidėjai su rezultatu -9, trečioji vieta -5. Minusiniu rezultatu sužaidė tik 10 žaidėjų iš 90 dalyvių. Tai belieka tik spėlioti, ar parkas pakankamai sudėtingas ar tiesiog nelaiminga diena daugeliui žaidėjų.  

    Didelį Ačiū sakome Etapo rėmėjui CULT ENERGETINIAM GĖRIUI. 

    Dar didesnį Ačiū sakome Domeikavos seniūnijai ir Domeikavos kaimo bendruomenės centrui už puikų ir sklandų bendradarbiavimą, paruošiant parką turnyrui. Bendromis jėgomis viskas buvo paruošta TOBULAI.  Iš žaidėjų buvo girdėti tik geri atsiliepimai :) 


Top3 geriausiai pasirodę žaidėjai kiekviename divizione:

SVEIKINIMAI!!!


MPO (atviras)

1. Gabrielius Gricius

2. Laurynas Rimavičius

2T. Linas Strelkauskas

3. Aurelijus Zinkevičius


FPO (moterų)

1. Mireta Jurgelevičiūtė

2. Oksana Žukauskienė

3T. Viktorija Gailiūtė

3T. Nadezhda Mamelova


MP40 ( vyrai 40+ )

1. Miroslavas Jurgelevičius

2. Tadas Ūselis

3. Vilius Klimantavičius


FP40 ( moterys 40+ )

1. Elvyra Strelkauskiene

2. Daiva Pranukeviciene

3. Jurgita Pašvenskaitė


MP50 ( vyrai 50+ )

1. Gediminas Kriauza



MJ18 ( jaunimas iki 18 )

1.  Andrius Patruševas Vejas Ūselis

2T.  Vejas Ūselis

2T.  Ignas Vasilevičius


Bendri visų PDGA reitingai ir rezultatai.














Lietuvos diskgolfo taurės 2021  trečiasis etapas – Domeikava! Kviečiame į turnyrą visiškai naujame diskgolfo parke Domeikavoje.. Tai PDGA C kategorijos turnyras.

Welcome to the Lithuanian Disc Golf Cup 2021 – Stage 3 – Domeikava ( Kauno r.) ! One day PDGA C-tier tournament. Press on the link for the LT info about Lithuanian Disc Golf Cup 2021

 

Turnyro puslapis PDGA greitai /PDGA event site soon!!!

Kada: gegužės 22 d. (šeštadienis), 22 May (Saturday)

Kur: Domeikavos diskgolfo parkas (kaip surasti/directions)

COVID-19 saugumo reikalavimai


Registracija nuoroda į metrix

  • I etapas – nuo 05-12 12 val. (PDGA nariai, LT žaidėjai, PDGA reitingas ne mažesnis nei, MPO 850, MP40 800, likę divizionai ne mažiau nei 600.)
  • II etapas – nuo 05-13 12 val. (PDGA nariai, LT žaidėjai )
  • III etapas – nuo 05-16 12 val. (metrix arba pdga reitingas 500+) non-LT players may register from reg. stage III (05-16 12 pm)

Registracija baigiasi gegužės 20 d. 12 val. Registration ends on 20 May 12 pm.


Į turnyrą žaidėjai priimami po to, kai registruojasi metrix sistemoje ir sumoka dalyvio mokestį. Mokestį prašome  sumokėti per 24 val. Esant dideliam žaidėjų susidomėjimui, nesusimokėjusiųjų žaidėjų registracija gali būti ištrinta, tuomet žaidėjui reiktų įsiregistruoti iš naujo (apie tai žaidėjas būtų atskirai informuotas) / Players are accepted after they register on metrix and pay fee. Please pay fee within 24 hours after registration. In case of huge number of applications to the tournament, unpaid registrations may be removed and then player would need register again (a player would be informed about it personally).


Maksimalus žaidėjų skaičius 90. Turnyre užpildžius 80 vietų, vėliau užsiregistravę ir mokestį sumokėję žaidėjai patenka į laukiančiųjų sąrašą. Iš laukiančiųjų sąrašo žaidėjai patenka į turnyrą išsibraukus anksčiau užsiregistravusiam žaidėjui arba turnyro direktoriui (TD) suteikus laisvąjį kvietimą. TD turi 10 laisvųjų kvietimų, kuriuos panaudoja likus ne mažiau kaip 3 dienoms iki turnyro.


Mokesčiai/Fees:

  • MPO, FPO, FP40, MP40, MP50 – 16 EUR 
  • MJ18 – 12 EUR 

Sumokėti galima / payments:

  • Tik mokėjimo pavedimu / bank trasfer onlyChilli Disc Golf, LT923500010003231484 . Pavedime nurodykite: Domke 2021, vardas, pavardė Please indicate: Domke 2021, name, surname.

Žaidėjams, kurie buvo laukiančiųjų sąraše, bet nepateko į turnyrą, grąžinamas visas sumokėtas dalyvio mokestis.

Priimtiems į turnyrą žaidėjams, kurie atšaukia savo dalyvavimą likus 24 val. iki registracijos pabaigos, grąžinimas dalyvio mokestis, atskaičius 5 eur mokestį.

Priimtiems į turnyrą žaidėjams, kurie iš anksto TD nepranešę neatvyksta į turnyrą ar atšaukia registraciją paskutinę registracijos dieną (ketvirtadienį), dalyvio mokestis negrąžinamas.

 

Formatas: du ratai po 18 krepšių. 2 rounds x 18.

Divizionai:

  • Atvirasis (MPO)
  • Moterų (FPO)
  • Moterų meistrių (FP40, gimusių 1981 m. ir anksčiau)
  • Jaunimo (MJ18, gimę ar gimusios 2003 m. ir vėliau)
  • Meistrų (MP40, gimę 1981 m. ir anksčiau)
  • Didmeistrių (MP50, gimusių 1971 m. ir anksčiau)

 

Apdovanojimai/Awards:

  • MPO divizione apdovanojami 25% geriausius rezultatus parodžiusių dalyvių.
  • FPO, FP40, MP40, MP50, MJ18 apdovanojami 33%  kiekvieno diviziono dalyvių.
  • Į PDGA divizionų prizų fondą patenka 50% dalyvio mokesčių divizione. 
  • PDGA Pro nariams prizai išmokami pinigais. PDGA  Am nariai ir ne nariai gauna piniginio prizo vertės DG prekę arba tokios vertės kuponą DG prekėms. PDGA Am narys gali paprašyti gauti prizą pinigais. Tokiu atveju jis automatiškai virsta PDGA Pro nariu.

Papildomi  prizai / Additional awards

  • CTP - 4
  • LP - 9
  • Ace bank - 1 Eur. ( pasirinktinai mokama grynais turnyro dieną, prieš pirmo rato pradžią )

 

LYGYBĖS

Jei etape arba galutinėje divizionų įskaitoje susidaro lygybė tarp prizinių vietų divizione, kurioms yra numatyti trofėjai ar prizai, kurių negalima padalinti lygiai, žaidžiama „staigi mirtis“ dviejuose krepšiuose (#15 ir #16), jei vis dar lygu, žaidžiamas CTP į #15 krepšį nuo turnyro direktoriaus parinktos vietos. CTP laimi  tas, kieno disko tolimiausias kraštas yra arčiau krepšio stulpo, nesvarbu, kokiame aukštyje (ant žemės, krepšyje ar ant krepšio).

Jei prizus įmanoma padalinti lygiai – peržaidimas neorganizuojamas, o prizai dalinami lygiai, nebent lygiai sužaidę žaidėjai pageidauja kitaip.

Lygybės dėl 1 vietos divizione negali būti ir esant lygiam rezultatui visuomet organizuojamas peržaidimas. Tik peržaidimo nugalėtojas užima 1 vt. ir gauna primos vietos įskaitinius taškus.

 

Tvarkaraštis:

Gegužės 21 d. (šeštadienis)

nuo 9:00 iki 18:00 Dvejetai

20:00 val. Žaidėjų susirinkimas FB LIVE renginio puslapyje.


Gegužės 22 d. (šeštadienis)

10.00 val. – 1 rato pradžia

13.00 – 15.00 pertrauka/lunch break

15.00 – 2 rato pradžia

18.00 – apdovanojimai / awards

 

Turnyro direktorius (TD):

Karolis Lukoševičius, +370 60885936, info@chillidiscgolf.lt

Organizatorius:                                                     

   

Rėmėjai :


Nuoroda į Taurės puslapį