Domeikavos HCP lyga

2022 metais Domeikavos HCP lyga vyks Domeikavos forto teritorijoje, kurioje yra įkurtas Domeikavos diskgolfo parkas. Lygos organizatoriai VšĮ Chilli Disc Golf  ir Domeikavos kaimo bendruomenės centras..  Tradiciškai kiekvieną metų šeštadienį susitiksime parke pasivaržyti ir pasitreniruoti.  Startuojame su žaidimu 10val. 


HCP Lyga

Tai kas savaitinės 1 rato varžybos/treniruotė. Per metus bus 12 etapų, kiekvieną mėnesį po vieną. Per vieną mėnesį/etapą bus sužaidžiama 4-5 žaidimai, priklausomai nuo savaitgalių kiekio mėnesyje.  Kiekvieno etapo nugalėtojas/i bus apdovanotas/i prizu. Kol kas prizininkas bus tik vienas, jeigu pradės rinktis daugiau dalyvių, prizų gali daugėti.

Rezultatų skaičiavimas: geriausią (t.y. žemiausią)  HCP rezultatą pasiekęs/ę žaidėjas/ai nugali. Kiekvienas žaidėjas privalo būti užsiregistravęs discgolfmetrix sistemoje. Kadangi rezultatas susidės iš sužaisto metimų skaičiaus ir turimo reitingo. 

P.S. Pirmą reitingą žaidėjas gauna sužaidęs tris žaidimus.


Lygybės: Esant lygiosioms, prizą laimės daugiau kartų dalyvavęs to mėnesio HCP lygoje žaidėjas. Jeigu abu žaidėjai žaidė po tiek pat kartų, tada prizą laimi silpnesnis (žemesnį reitingą turinti) žaidėjas.


HCP lygos mokesčiai:

NEMOKAMAI :) 


Prizai:

Kiekvieną mėnesį bus Vienas nugalėtojas. Tai reiškia, kad vienas žaidėjas, kuris pasieks geriausią mėnesio HCP rezultatą bus apdovanotas disku.  Norimą diską žaidėjas galės išsirinkti iš www.chillidiscgolf.lt parduotuvės.  

1 vieta diskas iki 19 Eur, 

!!!!   PRIZUS PRIVALOMA ATSIIMTI PER VIENĄ MĖNESĮ, KITAIP PRIZAI ANULIUOJASI. !!!!

Jeigu pradės rinktis daugiau žaidėjų, prizų kiekis gali didėti :)

REGISTRACIJA :

https://discgolfmetrix.com/2009987 




Laukiami visi. Jeigu dar nesi bandęs diskgolfo, nebijok, ateik ir mes parodysime viską nuo a iki z. apmokysime, patarsime ir šauniai praleisime laiką ;) Jeigu neturite diskų ir nenorite pirmiems žaidimams įsigyti savų, nes dar nežinote ar patiks, parašykite mums prieš šeštadienį info@chillidiscgolf.lt atsivešime ir paskolinsime savus žaidimui ;) Na, o jeigu jau užsimanysite turėti savo, kad nevaržomai, bet kada galėtumėte žaisti, jų galite įsigyti pas mus www.chillidiscgolf.lt