Norime pranešti, kad Chilli Disc Golf organizuojamos HCP lygos, Panevėžio ir Pušyno diskgolfo parkuose, sugrįžta. 


Ilgai laukėme varžybų ir pagaliau sulaukėme. Bet per daug džiaugtis nereikėtų, nes žaidimo eiga šiek tiek skirsis nuo tos, kaip buvome įpratę žaisti anksčiau. 


Vienoje grupėje galės žaisti tik 2 žmonės, kurie privalės laikytis minimalaus 2 metrų atstumo vienas nuo kito, o tai reiškia, kad HCP lygos etape galėtų dalyvauti iki 36 žmonių. Jeigu atsitiktų taip, kad dalyvių būtų daugiau (tai tikėtina turbūt tik Panevėžyje), tada grupėje gali žaisti 4 žmonės, t.y. dvi grupelės po 2 žmones, kurios privalėtų viena nuo kitos per visą žaidimą išlaikyti minimalų 10 metrų atstumą, kaip ir visos kitos grupės žaidžiančios parke. Tai reiškia, kad susidarius kamščiui prie "tee", nestovim visi kartu vienoje vietoje, laukiam nuošaliau, toliau vieni nuo kitų.


P.S. 2 žmonių grupės ribojimas netaikomas asmenims iš tos pačios šeimos, KURIE GYVENA KARTU.


Pagal įstatymus visi žmonės, viešoje vietoje privalo dėvėti apsaugines kaukes. Lygiai taip pat ir čia. Visi žaidėjai privalo būti su apsauginėmis kaukėmis viso žaidimo metu, kitu atveju rizikuojate gauti baudą. Kiekvienas žaidėjas atsakingas pats už save, prašome sąmoningumo ir laikytis tvarkos. Taip apsisaugosime patys ir apsaugosime kitus.  Mūsų pareiga informuoti, jūsų pareiga laikytis tvarkos :) 


Na, o dabar laukiame savaitgalio. Pamatysime kam karantinas buvo į naudą :) 

Registracija į 1 etapą PANEVĖŽYJE čia !!!

Registracija į 1 etapą PUŠYNE čia !!!

P.S. Registracijos metu bus privalomas laukas el. paštas. Prašome jo, kad esant kokiems nors nenumatytiems pasikeitimams, galėtume jus kuo skubiau informuoti.